Home   Inloggen   Account Aanmaken
Home ::  Store News ::  Mallorca keert terug naar Second en Ray Majadahonda bereikt een

Store News

dinsdag 29 mei, 2018 | RSS Feed

Mallorca keert terug naar Second en Ray Majadahonda bereikt een

by Nike Fußballschuhe | post a comment


Real Mallorca is erin geslaagd om in slechts één seizoen terug te keren naar de Tweede Klasse na het winnen van de promotie tegen Mirandés. Rayo Majadahonda heeft ondertussen geschiedenis geschreven en debuteert in de zilveren categorie na Cartagena achter zich te laten.
Rayo Majadahonda en Real Mallorca won promotie naar tweede respectievelijk overwinnen om Cartagena en Mirandes, terwijl Celta B toegang tot de tweede ronde en sluit zich aan bij Extremadura, Sporting B, Villarreal B, Fuenlabrada en Elche, die erin geslaagd op zaterdag
Rayo Majadahonda in de zilveren categorie van brazilie shirt wk 2018 het Spaanse voetbal volgend seizoen worden vrijgegeven na Cartagena (1-0) verslagen in een zeer spannende wedstrijd die in blessuretijd werd beslist. Het beslissende deel van het evenement maakte het gespannen tijdens de ontwikkeling, van het begin tot het laatste fluitsignaal.
Met de gelijkspel openden beide teams geen respijt op Argentinië shirts de rivaal, spelen tot het uiterste in veel acties. Dit veroorzaakte constante onderbrekingen tijdens de eerste helft. Gezien de omstandigheden waren geïsoleerde acties met name van belang bij aanvallen.
Er waren er twee gedurende de eerste vijfenveertig minuten, één voor elke kant, die bijna in het netwerk van de tegenstander eindigden. In de eerste kamde Aketxe de bal met zijn hoofd en liet Portugal shirts alleen Ruben Cruz maar het lage schot van deze geklaarde Basilio met succes achter. Iets dergelijks gebeurde aan de andere kant toen De Frutos na een worp won terug zijn par maar slaagde er niet te definiëren in de hand tot hand met Pau Torres.
Terug naar groen na de pauze, Antonio Iriondo luidde de belgië shirts Rayo Majadahonda Jeisson en majariegos strekte terwijl zijn oudere aanvaller niet zal brengen uitgespeelde kansen tot de beslissende maatregelen verlangen groeide vinden het doel.
Na het uitproberen gedurende zeven minuten toegevoegd De scheids geeft, in een van de laatste speelde de worp omdat het gebied is afgeweken van kop Míchel Zabaco naar zijn eigen doel waardoor het delirium in de tribunes en de certificering van de opkomst van Madrid .
Mallorca komt een jaar later terug
RCD Mallorca steeg naar de League na een doelpuntloos gelijkspel tegen CD Mirandés in de Gemeentelijke Anduva, het maken van goede de 3-1 bereikt in de eerste etappe, een wedstrijd waarin de hele vermiljoen was in staat om de lokale push bevatten 90 minuten
De thuisploeg ging naar de stad Anduva willen de vergadering te sturen, het voortouw nemen en domineren in alle posities van het veld spelen een zeer praktische voetbal, het verplaatsen van de bal van de ene band naar de andere, ook op zoek naar Cervero, maar geen geluk wordt altijd erg gemarkeerd door Mallorquinistische centra.
Het nieuws was niet goed voor Vicente Morerno dat binnen vijf minuten was hij gedwongen om Bonilla veranderen door Fran Gámez, die moest op de linkerflank ondanks het feit dat rechtshandige, en dat zelfde stuk werd bestraft met een gele zijn andere Lateraal, op maat.
Zij gokten dan bezoekers van warrelnetten ontmoeting met constante onderbrekingen, waardoor elke ontbrekende verloren vele minuten om de strekking van Mirandes, die hun beste kans op 26 minuten genoten toen Parijs naar het balkon kwam om zich te concentreren te koelen en Yanis eindigde op de tweede paal, maar de bal ging verloren over het doel dat werd verdedigd door Reina.
Drie opeenvolgende kansen Mallorca, die erin slaagde om uit te komen voor ongeveer tien minuten van de druk, vooraf aan de beste minuten van pinko team, die kwamen net voor de pauze, en had penetraties door band Parijs zijn beste kans om de mail te openen , maar tweemaal kreeg Yanis zijn schoten niet op het net.
Na het passeren van kostuums, werd de partij hectische en met een kans voor elk team hervat, eerst met een gebeten scoorde vanaf Borja Sánchez bijna verrast Reina, en antwoordde toen de bezoekende ploeg met een solo run Lago Junior door links, bereikende bodemlijn en laag centrerend laag zonder veilingmeester te vinden.
Vanaf dat moment werden de Mirandés meester in een wedstrijd waarin hij twee doelpunten moest scoren en waarin hij zweette om kansen te creëren, terwijl het Balearen-team probeerde de lokale push door middel van timide tegenaanvallen te stoppen en Verlies van tijd bij elke tekortkoming, waardoor de minuten sneller en sneller verlopen.
Met nog tien minuten te gaan, was de lokale controle totaal en absoluut en kon Mallorca zijn veld niet verlaten, met uitzondering van solo runs van Lago Júnior die nooit eindigden in tijden van gevaar, hoewel de Mirandés ook geen kansen konden genereren duidelijk.
Wedden op de lokale dump hun spel op de vleugel en search centra Cervero en Pito Camacho, die in de tweede helft van Diego Pelaez, pe ingevoerd
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/

News for vrijdag 25 mei, 2018


View all news for vrijdag 25 mei, 2018 on one page
Recent News
News archive


News
Raúl y Guti en la victoria a las leyendas del Real Madrid ante
El Real Madrid se ha impuesto al Arsenal en el partido de brazilie shirt wk 2018 leyendas de ambo...
Bundesliga tweede ronde van de beste reeks: Lehman Bard selectee
'S avonds kondigde de kicker de Bundesliga de tweede ronde real madrid kids shirt van het best...
Asensio sterren als Real Madrid wandelen langs Barcelona in de S
 Drie snelle gedachten van de Santiago Bernabeu als Real Madrid versloeg Barcelona 2-0 voor een 5-1 overwinning in de Spaanse Super Cup. 1. Asensio sterren als Madrid lopen naar een andere trofee ...
Ronde Casemiro wordt snel voor Real Madrid onontbeerlijk
Toen het stof op zondag in Camp Nou op een frisse Clasico-ontmoeting had geregeld, bleef een speler de meerderheid van het detritus van zijn schouders afborstelen, zoals een geweerslinger die door de ...
Britse media exposure Ozil bijna wekelijks nieuwe contractverlen
Volgens het Britse "Daily Mirror", "The Sun" en real madrid shirt andere media nieuws, de...
Chelsea kondigde de vernieuwing van vijf jaar lokale Yaoxing geh
Chelsea officieel aangekondigd de vernieuwing van de 19-jarige real madrid kids shirt inwoner Ya...
Shenhua coach: Als er geen nieuwe deal set naar Super Terry kan

 Shanghai Shenhua coach Poyet aangedrongen dat Terry real madrid shirt 100% klaar o...
West Brom blootgesteld 30 miljoen zomer overdracht budget geïnt
Na het verliezen van naar real madrid shirt Southampton, West Brom verloor twee rechte, 8...
Italië een oud huis waar een schat WK 2018, ook tegen hem
Dit is een deel van de nacht Buffon, De Rossi maar de bebaarde veteranen mag niet worden vergeten, en Albanië is het spel 33-jarige De Rossi boete om de deur naar de overwinning te openen, scoorde hi...
De blootstelling aan overweging van echtscheiding met Rooney ont
Volgens het laatste rapport van de Britse Zon heeft real madrid kids shirt Rooney's vrouw, Col...
La Liga voorzit in de nationale Derby-aanpassingstijd zal om 13
Vanwege de tijdverschillen en schema-tijd zijn de real madrid kids shirt Spaanse nationale Derb...
Mallorca keert terug naar Second en Ray Majadahonda bereikt een

Real Mallorca is erin geslaagd om in slechts één seizoen terug te keren naar de Tweede Klasse na het winnen van de promotie tegen Mirandés. Rayo Majadahonda heeft ondertussen geschiedenis gesc...
De 2016-talk waarin Klopp deze finale presed

ordan Henderson is niet alleen de beste brazilie shirt wk 2018 middenvelder van Jürgen Klopp. ...
Zidane: "We kunnen niet blij zijn met onze competitie"

De League is voorbij voor Real Madrid, een toernooi dat al brazilie shirt wk 2018 lang bestaat v...
Casemiro: "Het resultaat is redelijk, maar hij moet Marcelo een
Casemiro, middenvelder van Real Madrid brazilie shirt wk 2018 sprak na de wedstrijd tegen FC Barcelon...